SRPSKI  ENGLISH
Kontakt  |  Sitemap

 

Poštovani,

Želimo da Vas upoznamo sa našom firmom, njenim mogućnostima i osnovnim principima na kojima zasnivamo poslovnu strategiju:

Tri osnovna principa na kojima počiva naša poslovna politika su:

Tehnomerkur je osnovan 1970. godine kao zanatska radnja za proizvodnju automobilskih delova i delova od plastike. U poslednjih 15 godina deo kapaciteta smo orijentisali ka proizvodnji metalne galanterije i bravarije. Danas smo prerasli u vodećeg proizvođača elemanata za opremanje svih vrsta magacinskih i prodajnih prostora, kao i drugih metalnih proizvoda. Paleta proizvoda se neprestano širi i nadgrađuje.  

 


(1970. godina - Naša prva Mašina za livenje plastike)

Proizvodni pogon u Staroj Pazovi se nalazi na površini od 9.000 m² gde je zaposleno oko 60 radnika svih struka – od inženjera i tehničara do bravara svih profila i stolarskih radnika.

Naš višedecenijski rad prati neprestano inoviranje. Proširujemo i osvežavamo proizvodni asortiman čime unapređujemo svoju konkurentnost. Naši proizvodi se izrađuju alatima koje smo sami napravili. Savre-menu alatnicu podržava sektor razvoja koji neprestano razvija nove proizvode i unapređuje postojeće. Na prostoru od 400 m² izrađuju se alati za obradu lima deformacijom i štancovanjem, dubokim izvlačenjem kao i alati za brizganje i ekstrudiranje plastike. Savremena alatnica zapošljava visokostručne radnike raz-ličitih profila.

Naš mašinski park raspolaže hidrauličnim i ekscentar presama od 15 do 250 tona, mašinskim makazama kao i sopstvenim pogonom za površinsku zaštitu metala metodom elektrostatske plastifikacije. Pored naprednih tehnologija i modernog mašinskog parka za obradu metala, raspolažemo i sektorom za livenje i ekstrudiranje plastičnih proizvoda. Da bismo očuvali visoki kvalitet naših proizvoda, planiramo da pojačamo proizvodnju još dvema presama.

Izuzetno smo ponosni na tehnologiju dubokog izvlačenja lima koju smo u našem pogonu doveli do savršenstva. Duboko izvlačenje je postupak hladne obrade lima kojom se iz ravnog oblika pripremka dobija telo neprekidne konfiguracije. Ova tehnologija se primenjuje za izradu proizvoda namenjenih različitim granama industije. U našem pogonu dubokim izvlačenjem lima dobili smo originalan i unikatan izgled rama registarske tablice što potvrđuje isprava o pravu na industrijski dizajn. Pored ramova, istom tehnologijom proizvodimo naše jedinstvene stone pepeljare i ukrasne rozetne.

Od 2015. godine, naš proizvodni ciklus smo nadgradili dvema CNC mašinama – Euromac BX Autoindex, mašina za probijanje lima i Salvagnini P4, mašina za savijanje lima.

EUROMAC BX Autoindex 1000/30-1250 je mašina na kojoj se mogu izrađivati različita isecanja i probijanja elementa.

U zavisnosti od posebnih zahteva, kako oblika koji se želi dobiti tako i materijala koji se obrađuje, postoji širok spektar probojaca svlakača i matrica koji pružaju izuzetno brzo i kvalitetno obrađen pripremak. Osim kod probijanja, ista mašina se može koristiti i za izbijanje, odnosno dobijanje kompleksnih oblika lima jako malih dimenzija, a koji su neophodni za sastavljanje nekih mehanizama. 

Maksimalna sila probijanja: 300 kN (30 t)

Maksimalna masa table: 200 kg

Ukupna dimenzija stola 2230 x 2790 mm

Raspon debljine lima: ≠ 0.5 – 10 mm

 

 (Euromac BX Autoindex - 2015 godina)

 

 

 

 

 

Pored visoko-kvalitetnih proizvoda iz naših pogona, možemo da vam ponudimo i usluge:

-            Savijanja lima

-            Probijanje

-            Dubokog izvlačenja

 

Očekujemo Vas u nadi da odgovorimo na Vaše upite na obostrano zadovoljstvo.

 

Božidar Pikić

Osnivač preduzeća

Nazad   |    Home   |    Vrh strane   |    Dodaj u favorite   |    Kontakt

Copyright © 2008 Delphin Software & Hellas Computers - All Rigths Reserved

Tehnomerkur - Pcinjska 19, Beograd - opruge, metalna galanterija, bravarija, alatnica